Шу пуер «Золотий листок»
Пу ер - китайський постферментірованний чай родом з провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки краще, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, з часом втрачають свою користь і смак. Шу пуер - виготовляється традиційним способом і витримується тривалий час (не менше 6 місяців). Таким чином, чай проходить пост-ферментацію традиційним способом. Причому витримка пуеру традиційним способом проходить у відносно сухих приміщеннях з використанням різних старовинних рецептів. Різні культури бактерій і рання організація процесу ферментації дуже впливають на смак, аромат і корисні властивості чаю. Вершина мистецтва пресованих Шу пуерів - преований пуер-листок. Цієї порції достатньо на чайник 600 мл, або на велику чашку, для тих , хто любить міцніший напій. Заварювання: Як і будь-який чай - пуер вимагає витримки стандартних доз, і дотримання декількох правил заварювання. В середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води. Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу і дезінфекція. За часом настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини - 2-3 рази.
1 листочок - 6-10 г.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.