Дикий Шу Пуер Юннань
"Дикий" та сильно ферментований чай з витримкою понад 10 років, має незвичайний смак та аромат.
Цей чай вже 800 років виробляють в унікальній чайній провінції Юннань, в місті Пуер.
Особливості сировини та спосіб подальшої обробки не дозволяють створювати такий чай за технологією Шен, або витримувати його менше 10 років.
Наш Дикий Шу Пуер має витримку від 12 років.
Заварювання:
Як і будь-який чай – пуер вимагає витримки стандартних дозувань, та дотримання кількох правил заварювання. Загалом закладають 6 р на 150 мл гарячої води.
Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу та дезінфекція. За часом наполягання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини – 2-3 рази.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.