Фуань-ча 'Імбир'
Користь коричневого цукру (Фуань-ча)
Так склалося, що в Китаї коричневий цукор набув популярності саме серед жінок, далі ви зрозумієте чому, але це не означає, що його заборонено споживати чоловікам.
Отже, коричневий цукор рекомендується:
- для поліпшення складу і якості крові;
- незамінний для нормалізації менструального циклу;
- допомагає швидко відновлюватися в післяпологовий період;
- призначається в період лактації та вагітності для кращого формування плоду;
- покращує (омолоджує) структуру шкіри (м'яких тканин) і кровоносних судин.
- відновлює сили після фізичних і розумових навантажень;
- має зігріваючий і терморегуляційний ефект (можна застосовувати при лихоманці);
- покращує роботу шлунка і жовчного міхура;
- застосовується при болях в горлі та кашлі;
- вживання коричневого цукру зменшує тягу до алкоголю і покращує самопочуття при алкогольному сп'янінні (похміллі).
Рекомендована денна норма для дорослої людини це 30-40 г. на добу.
Його можна додавати в чай або каву. В цьому разі, не намагайтеся класти його більше зазначеної норми, так як він не такий солодкий, як звичайний нам білий цукор, і вам захочеться більше, але не забувайте, цей цукор ви приймаєте для користі, а не тільки для смаку. Він має приємний смак з кавово-шоколадними нотками, його ще називають «Азіатським шоколадом».
Фуань-Ча Імбир – це традиційний китайський напій на основі тростинного цукру. Виготовляють цей справді екзотичний для нас продукт у китайській провінції Фуань. Тросник проходить спеціальну обробку, що дозволяє зберегти в продукті масу нутрієнтів. Імбир наповнює чашку вітамінами та антиоксидантами. Готовий настій на смак нагадує чорний шу пуер, у який додали цукор, з яскравими імбирними нотами.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.