Весняний струмок

Товар очікується

Білий чай Весняний струмок (Маоджан жасмін) – витончений, вишуканий напій, який був відомим ще за часів імператорів Китаю. При дворі його цінували за незвичайний тонкий аромат, за те, що він робить свідомість чистою і ясною, прибирає жар всередині. Саме цей жар мудреці давніх часів пов'язували із виникненням сотні захворювань. Він і зараз вважається цілющим, здатним подарувати здоров'я, продовжити молодість, зробити сильним дух.

Білий чай – справжнє джерело корисних речовин, які збереглися в ньому завдяки неглибокій ферментації. Всі листочки збирають вручну, акуратно, щоб вони не були пошкоджені. Обробляється сировина максимально легким способом.

Саме такий вид збору чайного листя та його обробка забезпечують високу концентрацію корисних речовин у готовому продукті.

Щодо жасмину, то вперше згадки про добавку у вигляді сухих жасминових квітів у чай з'явилися у письмовій формі у середині тринадцятого століття. У Китаї навіть є легенда. Білий Принц шалено кохав Чайну Діву. Коли дівчина виходила до нього на зустріч із чайних садів, то він вплітав їй у волосся ароматні ніжні квіти.

Склад

Основна сировина – це молоді ніжні бруньки із сріблясто-білими ворсинками на них.

Колір, аромат, смак

Аромат чаю насичений, яскравий, з фруктовими та жасминовими нотками. Настій має світло-золотистий колір. Якщо міцна заварка, з'являється більше жовтизни. У зв'язку з тим, що чай весняний, його смак дуже м'який і ніжний. Відчуваються легкі квіткові нотки, яскравий фруктовий смак і ніжний, злегка солодкуватий довгий післясмак.

Корисні властивості

Цей сорт чаю забезпечує величезну користь для тих, хто його вживає:

  • будучи сильним антисептичним засобом, допомагає позбутися запальних процесів;
  • прискорює обмінні процеси в організмі, має потужний сечогінний ефект;
  • виводить із організму шлаки, тому, якщо вживати напій регулярно, покращує стан шкірних покривів;
  • є сильним антибактеріальним засобом;
  • підвищує згортання крові;
  • гарна профілактика захворювань серцево-судинної системи;
  • сприяє зміцненню судинних стінок та виведенню холестерину;
  • наявність у чаї катехінів робить напій ефективним профілактичним засобом інфарктів та інсультів.

Спосіб заварювання

Один із варіантів заварювання зеленого елітного чаю – чайна ложка листя на чашку 350 мл і ще одна додаткова – на чайник. Заварювати 3-5 хвилин при температурі 85° C. 

Особливі умови: заварювати 3-5 разів.

Дозвольте собі насолодитися чудовим та корисним напоєм, отримайте задоволення, відчуйте неповторний смак елітного чайного напою!

100 грам
212,77 грн.