Ягоди годжі 0,5 кг

Товар є у наявності

Хоча ягоди годжі тільки недавно сенсаційно з'явилися на ринках Європи і США, в Азії їх споживчі та цілющі властивості знають вже більше двох тисяч років, а сама ягода відома людині вже більше 5000 років. Саме ягодам годжі, в числі небагатьох регулярних продуктів харчування, приписують характерне «подовження» життя людей, які живуть в Гімалаях. Є свідчення про такий жителі Лі Кін Єні, який прожив 252 роки з 1678 до 1930 року. Протягом всього свого життя він регулярно вживав в їжу ягоди годжі.

Особливістю цих, на перший погляд, не вибагливих ягід є унікальний набір природних компонентів, які роблять їх не тільки смачними, а й надзвичайно корисними, майже чудодійними:

- 21 мінерал (в тому числі і дуже актуальне для жителів України залізо, цинк, йод).
- 18 амінокислот (що більше навіть ніж в маткової пилку бджіл)
- У 500 разів більше вітаміну С, ніж в апельсині
- У 15 разів більше заліза, ніж в шпинаті.
- Вітаміни - В1, В2, B6 і Е.
- Незамінні полісахариди - LBP-1, LBP-2, LBP-3, LBP-4, яких немає ні в одному продукті харчування.

1 уп
62,60 грн.